Yoga

Yoga

Op Landgoed Berg en Dal wordt mindful yoga gegeven. Deze yoga is een milde vorm van hatha yoga in combinatie met mindfulness oefeningen zoals observeren zonder oordeel. De bewegingen worden rustig uitgevoerd en je ademhaling is hierbij een belangrijk onderdeel. Een goed adempatroon voorziet jouw lichaam van de juiste hoeveelheid zuurstof. Ook helpt je adem om bewust te worden van spanningen in je lichaam. Door deze spanningen los te laten, kunnen jouw adem en energie vrij stromen en krijg je verbinding met je lichaam.

Mindful yoga geeft innerlijke rust, werkt stress verlagend en helpt bij slaapproblemen. Lenigheid, uithoudingsvermogen en kracht nemen toe. Klachten verminderen en kunnen zelfs verdwijnen. Je leert beter omgaan met eventuele (chronische) pijn. Om deel te nemen aan mindful yoga is het niet belangrijk dat je lenig bent. Belangrijker is het onderzoeken waar je eigen mogelijkheden liggen.

Momenteel zijn er geen wekelijkse lessen. Tijdens de privé retraites komt mindful yoga aan bod en je kunt een losse privé sessie boeken voor één tot zes personen.

Daarnaast wordt een aantal keren per jaar een workshop YOGA EN KLANK aangeboden.
Voor meer informatie klik hier.

En er staat een erkende bijscholing/verdiepingsdag voor yogadocenten op de agenda.
Voor meer informatie klik hier.

Wij houden je op de hoogte van onze werkzaamheden  wanneer jij je abonneert op onze nieuwsbrief. Inschrijven hiervoor kan op onze homepage: www.landgoedbergendal.com

“Ons lichaam is een schitterend instrument dat kan worden vergeleken met een harp die gestemd moet worden om een goed geluid te kunnen voortbrengen.”

- Jean Klein -