Relatietherapie

Relatietherapie

Lukt het maar niet jullie relatieproblemen op te lossen? Mis je de intimiteit? Ergeren jullie je aan de kleinste dingen van elkaar? Zijn jullie elkaar ergens kwijtgeraakt? Of gaat het goed tussen jullie maar zijn jullie op zoek naar een diepere verbinding? In relatietherapie kom je (weer) dichter naar elkaar.

Liefdevol en met respect met elkaar omgaan en je veilig en geborgen voelen bij de ander zijn belangrijke ingrediënten voor een goede, stabiele relatie. Je wilt jezelf kunnen zijn bij elkaar en je gevoelens en verlangens uit kunnen spreken, zonder de ander of jezelf verwijten te maken.

Gedurende een meerdaagse privéretraite ontdekken jullie hoe je kunt bouwen aan een liefdevolle relatie. Dankzij gesprekken en oefeningen leer je om te gaan met je eigen én elkaars kwaliteiten en valkuilen. Naast bewustwording zijn ontspanning en humor een belangrijk aspect tijdens deze retraite. Daarnaast blijft er voldoende tijd over om de ervaringen te laten bezinken, te relaxen en te genieten.

Drie- tot zevendaagse retraite

Je bent welkom voor losse sessies relatietherapie of tijdens een meerdaagse privé retraite.

Stap uit de drukte van je leven en omring je een paar dagen met natuur en rust. Tijdens de retraite Bewustwording bieden wij jou balans tussen inspanning en ontspanning. Hierbij maken we gebruik van psychosociale hypnotherapie, systemisch werk (familie-opstelling) en (wandel)coaching. En door yoga, meditatie, mindfulness, bosbaden en klanksessies toe te voegen, ontstaat nog meer verbinding tussen lichaam, geest en hart.

We kijken ernaar uit jou te begeleiden op jouw innerlijke reis.