Yoga en Klank workshop

Wij, Maarten en Marlies, nodigen jullie uit voor een ochtend yoga en klank op de volgende zondagen van 11:00 – 12:30 uur:

  • 3 december 2023
  • 11 februari 2024
  • 7 april 2024
  • 9 juni 2024
  • Voor overige datums volg onze agenda

Investering: 30 euro

Tijdens deze workshop geeft Marlies hatha yoga. De houdingen/asana’s worden rustig uitgevoerd zodat je meer contact krijgt met je lichaam, je grenzen beter ervaart en waardoor de klanken beter doorwerken.

Maarten begeleidt deze les met klanken door het bespelen van diverse instrumenten zoals een prachtige collectie kristallen en Himalaya klankschalen, grote gongs, handpan en andere helende instrumenten.

Yoga en klank geven verdieping op lichamelijk, mentaal en energetisch niveau.

De yogahoudingen en klanken versterken elkaar. Het resoneren van de klanken/trillingen werken door op diepere spierlagen en zelfs tot op celniveau. Door deze trillingen en de ontspannende werking van de verschillende instrumenten kom je dieper in een asana (houding) en in je gevoel. Zowel fysieke als mentale blokkades worden opgeheven, er vindt zuivering plaats en er ontstaat rust, ruimte en ontspanning

Aan het einde van de les is er een vloeiende overgang naar een ontspannend klankbad waarbij je helemaal wordt ondergedompeld in de diverse klanken.

Om deel te nemen aan deze workshop is het niet belangrijk dat je lenig bent. Belangrijker is ervaren waar je eigen mogelijkheden liggen.

Wil je erbij zijn? Stuur een mail naar: maarten@landgoedbergendal.com

“Ons lichaam is een schitterend instrument dat kan worden vergeleken met een harp die gestemd moet worden om een goed geluid te kunnen voortbrengen.”

- Jean Klein -