Reviews bewustwording en ontspanning​

Ervaringen bewustwording

Psychosociale hypnotherapie en systemisch werk

INDIVIDUELE SESSIES EN PRIVE RETRAITES. 

– Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om therapie bij Marlies te starten. Ze is een heel kundig en fijn persoon om mee te praten. Ze stemde zich heel goed af op mijn behoeftes en gaf me altijd ruimte om mijn grenzen aan te geven.

Sommige sessies bestonden uit praten en oefeningen doen maar ook de hypnose sessies waren waardevol. Het heeft me ontzettend geholpen om mijn trauma’s te verwerken. Ik wens dat iedereen bij haar therapie zou kunnen volgen, dankjewel Marlies voor alle goede zorg!
Chantal

– Na een lange weg binnen de GGZ te hebben bewandeld, kwam Marlies op mijn pad. We hadden fijn contact via de mail, en ik werd tijdens onze 1e kennismaking warm ontvangen. Marlies gaf me meteen een veilig gevoel. Een gevoel dat ik mocht zijn wie ik ben! Nooit eerder heb ik mij zo gezien gevoeld; iets wat Marlies mij, door haar rust, haar persoonlijke aandacht, haar oprechtheid en haar liefdevolle benadering, gaf.

Marlies voelde altijd haarfijn aan wat ik tijdens onze gesprekken nodig had, maar liet de regie altijd bij mij. Alles op mijn eigen tempo, iets wat ik als heel prettig ervaren heb. Mijn gesprekken met Marlies hebben me veel inzichten en ontzettend veel kracht gegeven. Ik heb enorme stappen binnen mijn eigen persoonlijke ontwikkeling gezet, en eindelijk voel ik weer de verbinding met mijzelf.

Een pad van persoonlijke ontwikkeling is niet altijd gemakkelijk maar met iemand zoals Marlies naast je, durf je dit aan te gaan en blijf je vertrouwen dat het de moeite waard is. Marlies is uniek! Uniek in wat ze doet, en uniek om wie ze is: Een bak aan kennis, ervaring en expertise maar het allerbelangrijkste een mooi mens die haar eigen hart tijdens de sessies laat spreken.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik Marlies heb ontmoet! Een hele dikke dankjewel voor al het moois jij mij gegeven hebt.
Yvonne

– Ik had me aangemeld voor een themadag met betrekking tot mijn schouderklachten. Toen deze door omstandigheden niet door kon gaan, bood Marlies me een privé sessie aan. Wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan!

Met een combinatie van ontspanning- en bewustzijnsoefeningen én een opstelling heeft ze me door de sessie begeleid. Dit heeft me bevestiging opgeleverd, maar ook nieuwe inzichten en praktische handvaten waar ik meteen mee aan de slag ben gegaan. Dagen na de sessie voelde ik me meer in mijn lijf zitten en zijn de schouderklachten aanzienlijk afgenomen.

Ik voelde me enorm welkom op deze prachtige locatie in de natuur. Marlies wist me met haar natuurlijke rust, empathie en warmte meteen op mijn gemak te stellen waardoor we ook meteen de diepte in konden. Ik ben ontzettend dankbaar voor deze ervaring. Dit was voor mij zeker voor herhaling vatbaar!
Lonneke

– Bij Marlies terecht gekomen, omdat er innerlijke problemen bij mezelf waren die ik zelf wilde oplossen.

Hier zijn we samen mee aan de slag gegaan en met de kennis van Marlies heb ik grote stappen kunnen maken in het leven, wat levens veranderingen zijn.

Ik ben haar enorm dankbaar en neem dit de rest van mijn leven mee. Ook is het fijn als er weer iets is dat ik altijd terecht kan bij Landgoed Berg en Dal om te werken aan mijn innerlijke problemen. Ik had dit met niemand anders willen doen!
Bryan

Ervaringen ontspanning

Klanken, yoga, mindfulness en bosbaden

KLANKEN TIJDENS INDIVIDUELE SESSIES, PRIVE RETRAITES EN WORKSHOPS. 

– Op deze heerlijke plek in Nunhem waar we volledig tot rust zijn gekomen temidden van de mooie natuur zijn wij ook ondergedompeld in een klankschalenbad. Maarten wenste ons een goede reis en onder zijn deskundige begeleiding beleefden wij, ieder op zijn eigen manier het welzijn door zijn klankmassage.

Mijn partner voelde zich zoveel meer geaard alsof zij niet meer los kon komen van de grond. Net wat zij nodig had om de beslissingen op haar werk beter te kunnen nemen. Ik heb in deze sessie de rust gevonden om de wereldreis die wij onlangs hebben gemaakt te herbeleven. En ik ontwaakte met een dankbaar gevoel. Waren het de klankschalen, de rust, een mix van het mooie weekend. Wie zal het zeggen.
Sjors

– Het zijn op Landgoed Berg en Dal voelt als een warm bad en het liefdevolle welkom van Marlies en Maarten zorgt voor de heerlijke badjas en slippers na.

Het enthousiasme en de kennis van Maarten over klank spatten ervan af. Maarten weet op een interessante en toegankelijke manier je kennis te laten maken met alle facetten die horen bij klankschalen en de gongs. We hebben zelf de klankschalen en gongs mogen bespelen en gelukkig ook mogen genieten van sessies van gongmaster Maarten.

Dit weekend was een prachtige combi van kennis vergaren en tot rust komen. De kamers zijn prachtig en de omgeving nog meer. Iedere ochtend maakten we een wandeling in het bos, lees: de achtertuin. Heerlijk om zo de dag te beginnen. Niet alleen de klanken waren goed voor lichaam en geest, zo ook het heerlijke, gezonde eten. Orgastisch lekker en gezond!
Mieke

– Geweldige combinatie.
Jelle

– Wat zijn we heerlijk tot rust gekomen op Landgoed Berg en Dal in Nunhem!

Heerlijke yoga en klank sessie ontvangen. Van alles over klankschalen, gongs en handpan geleerd. Lekker gewandeld, niets gedaan en ongelofelijk verwend door Maarten en Marlies!
@maarten_landgoed_berg_en_dal #retraite #limburg #balansinzijn #tailoi
Een deelnemer

ERVARINGEN VAN YOGALESSEN EN YOGATHERAPIE DIE MARLIES IN HET VERLEDEN GAF IN AMSTERDAM. TEGENWOORDIG GEEFT ZE INDIVIDUELE YOGATHERAPIE EN WORKSHOPS ZOALS YOGA EN KLANK, SAMEN MET MAARTEN . 

–  Marlies wist tijdens haar yogalessen voor mij een sfeer te scheppen van zorg en aandacht. Ze leerde mij weer zorgzaam en aandachtig te zijn voor mijn lichaam, wat ik jaren als noodzakelijk ding zag. Niet presteren, niet laten zien hoe lenig je wel niet bent maar luisteren en ervaren wat jouw lichaam je verteld en toelaat. Ze nodigde elke les haar leerlingen uit tot feedback en speelde daar op in. Daarnaast was er ruimte voor een lach wat voor mij de drempel laag hield. Ik ging elke donderdagochtend tevreden en ontspannen van yogales naar huis
Guy

– De yoga van Marlies was voor mij als een lekker lang, warm, weldadig bad. Na de les waren mijn spieren weer soepel, was mijn geest weer ontspannen en zag de wereld er net wat mooier uit dan ervoor. Haar vermogen om een ontspannen sfeer te creëren was ongekend. Ik genoot van elke les.
Jetske

– Tijdens de yogalessen van Marlies ben ik bewuster geworden, ik let vaker op mijn houding en ademhaling tijdens drukke momenten. Dit komt door de oefeningen die we deden en de manier waarop ze deze vertaalde naar het dagelijkse leven. Wat me erg aansprak was de warme sfeer en de persoonlijke aandacht. Als er specifieke klachten bij iemand waren, was daar altijd aandacht voor. Daarnaast vond ik het prettig dat ze zich vooral opstelt als “mens” met haar eigen klachten en tekortkomingen. Ze gaf vaak aan hoe yoga haar helpt in het leven, door het delen van haar eigen ervaringen kon je meenemen wat bij je paste. Tijdens en na de les was er ook altijd ruimte voor gezelligheid en een grapje, dit zorgde voor wat luchtigheid.

Yvonne

– Ik voelde dat ik soepeler werd, dat ik minder pijn en meer rust heb  gekregen.
Jolanda

– Ik heb veel meer rust in mijn leven gekregen.
José

– Ik voel me ontspannender, flexibeler en ik heb meer lol gekregen. Ik ging met plezier naar de lessen, het voelde als een warm bad. Ook ben ik bewuster geworden van mijn eetpatroon.
Jacqueline

– Ik ben vrolijker geworden. Het heeft me meer rust gegeven en ik voel meer ruimte om mezelf te durven en kunnen zijn.
Doris

– Ik kan me beter ontspannen, voel meer rust en ik word er vrolijk van. Het helpt me ook bij het afvallen.
Marianne

– Ik vond de lessen leuk en ik heb veel van de bewegingen en de ademoefeningen geleerd. Mijn pijn werd minder en ik leerde om goed naar mezelf te luisteren.
Lilian