Over ons

Wij zijn Maarten Schurink en Marlies Schurink-Verdonk

Wij zijn Maarten & Marlies van Tai Loi Sound and Silence en praktijk Balans in Zijn.

Wij wonen en werken op ons prachtige Landgoed Berg en Dal, gelegen in ‘het Leudal’ een beschermd natuurgebied in midden Limburg.

Samen hebben wij onze krachten gebundeld en geven wij meerdaagse privé retraites, losse sessies, trainingen en workshops ten aanzien van Ontspanning en Bewustwording.

Onze professionele levens zijn letterlijk vanuit passie geboren.

BENEFIET KLANKCONCERTEN
Naast ons werk zetten wij ons graag op een positieve manier in voor de wereld. Daarom houden wij ons bezig met ontspanning en bewustwording en dragen wij onder andere zorg voor een prachtige stukje bos in het Leudal.

Daarnaast zetten wij ons voor de restauratie van de bijzondere Servaaskapel van Nunhem. Wil je ook dat dit unieke plekje behouden blijft? Kom dan naar de benefiet klankconcerten op 
Zaterdag 23 september 2023 om 20:00 uur en
Zondag 24 september om 15:00 uur. 
Kaarten kun je hier bestellen.

 

Maarten Schurink

Eigenaar van Landgoed Berg en Dal, Gongmaster and Chief Executive Performer en trainer

Marlies Schurink-Verdonk

Eigenaar van Landgoed Berg en Dal, psychosociaal hypnotherapeut, systemisch werker (familie-opstelling), yogadocent en mindfulnesstrainer

Ik, Maarten heb jarenlang als (project)manager in het bedrijfsleven gewerkt. Tijdens een sabbatical besloot ik mijn vaste baan op te zeggen. Na een periode van reizen ben ik gaan werken als  saunameester bij Spa Zuiver in Amsterdam. Daar ben ik begonnen met het geven van klankschalensessies.

De kennismaking met deze klanken was voor mij liefde op het eerste gehoor. In het verleden heb ik 10 jaar klassiek gitaar gestudeerd en klanken op meditatief gebied was een logische vervolgstap voor mij. 

Met succes heb ik vervolgens verschillende opleidingen en trainingen gevolgd ten aanzien van klankschalen, gongs, andere instrumenten en reiki. Ik zal altijd bezig blijven met verdieping op dit vlak en ook ten aanzien van mijn persoonlijke ontwikkeling zodat ik rust en ruimte kan overbrengen tijdens de klanksessies. 

In 2012 heb ik Tai Loi Sound & Silence opgericht. Hiermee reisde ik door heel Nederland om gongbaden, klankconcerten, trainingen en workshops te geven bij onder andere yogascholen, spirituele centra en bedrijven. Verder ben ik op tournee geweest in Frankrijk, Duitsland en Zwitserland.

Daarnaast gaf en geef ik nog steeds individuele en groepsklanksessies, workshops en trainingen. Ook verzorg ik onder andere bedrijfsuitjes, vriendschapsdagen en vrijgezellenuitjes.

Jou ‘meenemen op reis’, ervaren wat de trillingen van de klanken met je kunnen doen en jou een positief ontspannen gevoel meegeven, dat is waar mijn hart ligt. Ik heet jou dan ook van harte welkom in de wonderlijke wereld van klanken.

– De trillingen van de klanken raken snaren waar woorden niet bij kunnen –

Een klanksessie is geen therapie maar kan wel therapeutisch werken. Bij klachten die ernstig, acuut of langdurige zijn is het altijd raadzaam om een arts of specialist te raadplegen. 

 

Ik, Marlies, heb in het verleden uiteenlopende banen gehad in het bedrijfsleven en in non-profit organisaties. Maar mijn hart ging altijd uit naar werken met mensen.

Toen ik in 1995 jarenlang ziek werd en last had van erge pijn (fibromyalgie), chronische vermoeidheid en depressies, heb ik op een diep niveau ervaren dat lichaam, geest en Ziel één geheel zijn. Door deze drie aspecten aandacht te geven tijdens mijn herstel, kwam ik uit een neerwaartse spiraal en dit heeft tot positieve groei geleid.

Als ervaringsdeskundige ben ik mij verder gaan verdiepen en opleidingen gaan volgen in therapieën die mijzelf het meeste gebracht hebben zoals psychosociale hypnotherapie, yoga, mindfulness en systemisch werk (familie opstelling). Mijn professie en levenservaring zijn een prachtige combinatie die ik graag op een positieve manier door wil geven.  Bewustworden is een passie geworden en ik zal mijzelf altijd blijven  ontwikkelen en professioneel en persoonlijk vlak. 

Wie naar buiten kijkt droomt. Wie naar binnen kijkt wordt wakker.
– Carl Jung –

Therapie zie ik als persoonlijke ontwikkeling, een proces van herstel geeft groei. Belangrijk voor jou is dat dit op jouw manier en in jouw tempo gebeurt. Wat past bij jou, wat is voor jou belangrijk en op welke manier kun jij bij je innerlijke bron komen. Welke factoren hinderen je hierbij en op welke manier kun je deze transformeren.

Door jouw proces op een natuurlijke manier te volgen kom je in je eigen kracht te staan, behoud je jouw eigen regie en kan je innerlijke bron ongehinderd gaan stromen. Vanuit mijn flinke dosis werkervaring op het gebied van klachten en beperkingen en als ervaringsdeskundige, heet ik jou van harte welkom en begeleid ik jou graag in jouw proces.

Noot: Als je aanvullend verzekerd bent, worden de consulten hypnotherapie door veel zorgverzekeraars vergoed.

Bij klachten die ernstig, acuut of langdurig zijn is het altijd raadzaam om een arts of specialist te raadplegen.